Ferro logo

Фирма FERRO е специализиран производител на вентили, но профилът на дейността на групата Ferro обхваща пълната гама системи за санитарна и отоплителна техника. Тяхната оферта е изключително разнообразна и непрекъснато се разширява. Стремят се да предлагаме на нашите клиенти все повече нови марки и продукти. Притежават сертификат ISO 9001. Продуктите и дейността на фирмата са отличени с множество престижни награди.

В предприятието се осъществяват следните етапи на работа: проектиране, разработка на технологичните производствени процеси, внедряване, производство, монтаж, контрол на качеството на продуктите в областта на санитарната и отоплителна техника.

Заводът произвежда всички типове вентили - водни, за радиатори, фитинги. Също така се произвеждат кранове, душ комплекти и аксесоари за баня.

Фирмата работи съгласно международните стандарти. Входящият и междинен контрол, изпитанията и пробите на нашите продукти се провеждат изключително щателно. Цялата продукция е подложена на тестване, което се извършва с помощта на специално конструирани машини с компютърно подпомагане, разработени за проверка на устойчивостта на корпусите и непропускливостта на продуктите.

FERRO_ISO_9001_2015_EN

Начало / FERRO

Показване на 1–24 от 29 резултата