Кухня

GROHE BLUE – Освободете България от пластмасовите бутилки!

Grohe
GROHE BLUE - Освободете България от пластмасовите бутилки!

GROHE BLUE

Освободете България от пластмасовите бутилки!

 

Знаете ли, че за производството на 1 литър бутилирана вода са необходими до 7 литра вода, като по време на производството се отделят около 600 грама CO2. С продуктите за филтрирана вода: GROHE Blue ProfessionalGROHE Blue Home и GROHE Blue Pure може да се наслаждавате винаги на приятна, филтрирана, изстудена слабо газирана, средно или силно газирана вода на момента!

 

grohe-blue-bg-maistor

 

Какво получавате при покупка на филтрираща система GROHE:

  • При закупуване на GROHE BLUE HOME – предлагаме безплатен монтаж! Клиента трябва да се свържи с Търговското представителство и ние ще му помогнем.
  • При закупуване на GROHE BLUE PURE – клиентът получава като подарък гарафа за вода с българското знаме и надпис на български: Създаден за Вашата вода!

grohe-blue-bg-maistor-1

 

Благодарение на системите за вода, опазваме нашата природа чиста, не е необходимо да мъкнем тежки бутилки, не е необходимо допълнително място за съхранение на големи туби. Лесен и интуитивен за работа, смесителя е напълно достъпен за деца. Нашият стандартен, високоефективен, 5 степенен филтър предлага ексклузивен процес на филтрация, за да премахне дори най-фините частици от чешмяната вода, като същевременно запазва всички важни минерали.