Кухня

Ръководство за закупуване: Кухненски смесители

Ръководство за закупуване: Кухненски смесители

Независимо дали обновявате цяла кухня или планирате бърза актуализация, новите кухненски смесители предлагат лесен и ефективен начин за освежаване на кухнята. Разнообразието от налични стилове и покрития означава, че има голям избор както за традиционни, така и за съвременни кухни. Когато избирате нови кухненски смесители, качеството и издръжливостта са много важни, тъй като това е упорита част от оборудването. Кухненският смесител трябва да бъде лесен за използване и проектиран да отговаря на всички цели, като същевременно съчетава елегантен стил.

Това ръководство ви информира за различните фактори, които трябва да имате предвид, когато купувате нов кухненски смесител, от естетиката до практическите изисквания.

Стил

  • Стълбовите смесители се доставят като чифт. Всеки кран функционира независимо един от друг, така че единият ще контролира студената вода, а другият ще контролира топлата вода.
  • Смесителните батерии се предлагат в стил “Моноблок”, който разполага с една или две ръкохватки и се монтира на отделна стойка. Смесителните кранове имат един чучур, но използват два отвора за кранове. Тези смесители често разполагат с удобен висок чучур за лесна употреба и въртящ се механизъм за повече контрол върху посоката на водата. Това също е полезна функция, ако изберете мивка с 1, 2 или повече корита.
  • gallery imageСмесителните кранове със спрей осигуряват стилна функционалност, тъй като този тип кухненски кран разполага с издърпващ се чучур, което го прави много полезен за различни домашни нужди. Добавяйки усещане за професионализъм към кухнята, тези спрей кранове осигуряват идеална комбинация от дизайн и практичност. Способността им да достигат отвъд кухненската мивка ги прави идеални за домакински работи, тъй като имате по-голям контрол върху водния поток.

 

 

Покритие

Кухненските тела често се предлагат в класически хром или неръждаема стомана. Финалът на вашия кран зависи изцяло от стила на вашата кухня като цяло. Неръждаемата стомана с полирано или полирано покритие предлага вечно допълнение към кухнята, което ще се хареса на всеки собственик на жилище.

Търсенето на нетрадиционни цветове се увеличи напоследък, тъй като кранове от розово злато и матово черно доминират в интериорния дизайн на кухнята. Ако обмисляте да направите изявление за дизайн, черните кранове са идеалното решение за по-съвременна кухня.

Водно налягане

Когато избирате нов смесител за вашата кухня, изберете такъв, който е съвместим с вашето водно налягане; това означава, че ще получите най-доброто представяне от вашия кухненски смесител. Водна система с високо или ниско налягане ще определи избора ви на кухненски смесители. Уверете се, че сте избрали проектиран да работи ефективно за необходимото ви налягане.

Новогодишни промоции

Защо не се възползвате от нашите невероятни до 34% отстъпка за избрани продукти от серията на Grohe. Специализирани както в кухненски смесители, така и в бани, немската марка Grohe предлага висококачествено покритие и здраво работно оборудване като стандарт.