Водопровод

Шумопоглъщаща система за отпадни води Valsir Silere

Valsir SILERE тръба

“Watersol.net” ООД представя шумопоглъщаща система за отпадъчни води Silere на Valsir. Гамата се състои от тръби с дължини между 150 mm и 3000 mm и се характеризира с богат избор от фитинги и аксесоари, които позволяват създаването на разнообразни системни конфигурации. В нея са включени диаметри от 58 mm и 78 mm за изграждане на етажни разклонения до диаметри 135 mm и 160 mm за канализационни колектори.

Тези специфични размери на тръбите се дължат на голямата дебелина на стената и необходимостта от достатъчен проход на отвора. Благодарение на специалните свързващи и преходни фитинги е възможно системата Silere да се свърже към други системи за отвеждане, изработени от различни материали.

Гамата е допълнена с аксесоари за свързване към такива системи, произведени от Valsir, и тръбни скоби с антивибрационна гума за намаляване на вибрациите.

Повърхностният монтаж на тръби изисква използването на подходящи скоби, които трябва да издържат на теглото на тръбата, теглото на отпадъчните води и силите, които се генерират при разширяване и свиване. По отношение на избрания тип скоби трябва да се осигурят така наречените водещи точки и фиксирани точки (или точки за закрепване на тръбата). Ако е необходимо да се намали шума, трябва да се използват шумопонижаващи скоби с антивибрационна гума.

В случай че канализационната системата  е изградена с помощта на Triplus или Silere, използването на шумоизолиращи тръбни скоби е от съществено значение.

Допълнителна информация може да откриете тук.

 

ПРОДУКТИ VALSIR SILERE

Valsir лого

Valsir е основана през 1987 г. въз основа на прецизна индустриална стратегия, приета от Silmar Group - холдинг, който е лидер на пазара за водопровод и отопление с оборот от продажби от над 900 милиона евро и 2600 служители - с фабрики в Италия, Португалия, Полша, Русия, Румъния, Украйна, Франция и Южна Африка.

Valsir SILERE, водещата шумопоглъщаща канализационна система на муфена връзка.

Valsir SILERE е канализационна система изработена от полипропилен, състояща се от дебелостенни монослойни тръби с минерални добавки, фитинги и аксесоари за направата на битово-фекални и дъждовни отводнителни системи.

Valsir SILERE е произведена съгласно европейска норма EN1451 и може да бъде използвана за отводнителни системи за ниска и висока температура, вентилациони трасета при битово-фекални отводнителни системи и за дъждовни отводнителни системи, при изграждането на жилищни и индустриални сгради, болници, хотели и т.н.

 

Предимства на системата Valsir Silere

  • Лека и изключително лесна за инсталиране на обекта, без нужда от специални инструменти, благодарение на муфената връзка.
  • Отлично шумо изолиращо представяне: 6 dB(A) при дебит от 2 l/s в съответствие с европейска норма EN14366 (сертификат на база тест протокол P-BA 223/2006)
  • Висока устойчивост на удар при ниски температури (под -20°С)
  • Устойчива на корозия и абразия.
  • Устойчива на температури до 95°С.
  • Висока химична устойчивост на препарати и разтвори използвани в жилищните и индустриалните отпадни води (PH от 2 до 12)
  • Широка продуктова гама с диаметри от DN50 до DN160 мм.
  • Широка продуктова гама от фасонни елементи за връзка с други типове канализационни инсталации, включително чугун, PE, PVC.
  • Широка гама нестандартни фитинги , решение за всяка ситуация (вентилационен разклонител и др.)

 

ПРОДУКТОВА ГАМА VALSIR

Oбезшумена система Valsir Triplus (41)

Oбезшумена система Valsir Silere (32)

Oбезшумена система Valsir PP3 (37)